Menu Premium

Mass Effect: Legendary Edition aangekondigd door BioWare

Alex 08/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De geruchten gingen al enige tijd over het wereldwijde web. BioWare zou bezig zijn met een remaster van hun RPG-reeks “Mass Effect”. Het bedrijf heeft nu de geruchten bevestigd door Mass Effect: Legendary Edition aan te kondigen.

De Mass Effect remaster komt er dan toch aan

Wij als gamers zijn het inmiddels wel gewend om opgepoetste versies te ontvangen van oudere games. Denk bijvoorbeeld aan het alom geprezen Resident Evil 2: Remake. De wens van gamers om deze formule ook bij de Mass Effect-reeks toe te passen was dan ook groot. Via de officiële website heeft BioWare opperbaas Casey Hudson het nieuws bekendgemaakt; een 4K Mass Effect is in de maak!

“For many months now, our team at BioWare has been hard at work updating the textures, shaders, models, effects, and technical features of three enormous games. Our goal was not to remake or reimagine the original games, but to modernise the experience so that fans and new players can experience the original work in its best possible form” Aldus Casey Hudson.

Nog even wachten tot de lente

De remaster zal de gehele trilogie gaan bevatten. Naast de base games zal de Legendary Edition ook alle DLC met zich meekrijgen. Het duurt echter nog wel even voordat wij gamers aan de slag kunnen met deze remaster. Mass Effect: Legendary Edition staat gepland voor een release in de lente van 2021. Rond die tijd zal deze vernieuwde collectie te spelen zijn op zowel de PlayStation 4, Xbox One en pc, evenals de PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Ben jij blij met deze aankondiging? Heb jij zin om weer met “Commander Shepard” aan de slag te gaan? Of heb jij de serie inmiddels al gedag gezegd? Laat het ons vooral weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch