Menu Premium
Loading...

Mario Kart 8 verschijnt op 30 mei

Gamekings Redactie 14/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo-fans opgelet! Eerder was al bekend dat Mario Kart 8 in de lente van 2014 uit zou komen, maar tijdens de Nintendo Direct-uitzending van vanavond is bekendgemaakt dat Mario Kart 8 op 30 mei in de winkels zal verschijnen. Nu kun je dus met zekerheid zeggen hoeveel nachtjes je nog moet slapen tot je deze nieuwe Mario Kart-titel voor de Wii U kan spelen.

Naast een releasedatum is er ook een ander leuk nieuwtje over Mario Kart 8 naar buiten gekomen, namelijk dat er nieuwe personages in zitten waarmee je kunt spelen. “Characters waarvan je misschien niet zou verwachten dat deze in de game zouden zitten”, aldus Satoru Iwata, CEO van Nintendo. Uit de trailer die je hier kunt bekijken, wordt in ieder geval duidelijk dat de Koopa Kids speelbaar zullen zijn. Of je vanaf het begin van de game al met deze personages aan de slag kunt, of dat je ze eerst vrij moet spelen, is nog niet duidelijk.

Het ziet ernaar uit dat Mario Kart 8 een ouderwets leuke game gaat worden, waarin je zowel ter land, ter zee als in de lucht tegen elkaar zal racen. Uiteraard terwijl je bananen, shells en meer van de welbekende projectielen naar je tegenstanders probeert te slingeren. Als je wil zien hoe dat te werk gaat voordat je op 30 mei aan de slag kan gaan met de game, kun je hier nog even de nieuwste trailer checken van Mario Kart 8.

Mario Kart 8 verschijnt op 30 mei

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch