Menu Premium
Loading...

Mario Kart 8 verschijnt in de lente van 2014

Karim Shehata 18/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het eerste halfjaar van 2014 is er één om naar uit te kijken wanneer je over een Wii U bezit. Met onder meer Donkey Kong Country Tropical Freeze en Mario Kart 8 wordt alles op alles gezet om van de next-gen console van Nintendo toch nog wat goeds te maken en normaal gesproken kunnen we het Japanse bedrijf daarop vertrouwen. Van laatstgenoemde game is nu bekend wanneer deze verschijnt, want Mario Kart 8 verschijnt in de lente van 2014.

Dit is natuurlijk goed nieuws voor iedereen die beschikt over een Wii U of deze van plan is binnenkort aan te schaffen. Het verleden leert ons dat de Mario Kart-franchise eigenlijk nooit teleurstelt en garant staat voor vele uren aan plezier. Iedereen heeft waarschijnlijk wel een keer een flink potje gescheurd in één van de velen Mario Kart-games, waardoor er met deze achtste versie waarschijnlijk niet veel nieuws onder de zon is. Wel zijn er nieuwe buggy’s beschikbaar in Mario Kart 8, waarmee je alle tracks lekker onveilig kan gaan maken en kun je tegenwoordig ook ondersteboven racen.

Een precieze releasedatum is overigens nog niet uit de doeken gedaan door Nintendo. Voorlopig zullen we het dan ook moeten doen met de informatie die we tot nog toe hebben vergaard en dat houdt dus in dat we in ieder geval voor het einde van juni aan de slag kunnen met Mario Kart 8. De aankomende titel van Nintendo verschijnt exclusief voor de Wii U.

Mario Kart 8 verschijnt in de lente van 2014

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch