Menu Premium

Maker van Wing Commander komt met de nieuwe game Cloud Emperium

Gamekings Redactie 11/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een pauze van tien jaar is het eindelijk zo ver, de maker van Wing Commander komt met de nieuwe game Cloud Emperium. Chris Roberts is terug. De vader van de sci-fi franchise Wing Commander en de games Privateer en Freelancer heeft een nieuwe titel voor het game volk op de planning staan. Met Cloud Imperium keert hij dus terug naar de gaming industrie.

Op zijn website is een countdown klok te vinden. Dat niet alleen, Roberts heeft een bericht achtergelaten over zijn terugkeer naar de wereld van games. Als je het bericht wilt zien moet je op de site access code 42 invullen.

In de lap tekst is te lezen dat Roberts enthousiast is over zijn nieuwe project. Ook zegt de game designer dat met de kracht van hedendaagse computers en het internet hij eindelijk het gevoel heeft dat hij de ervaring kan bouwen waar hij altijd al over gedroomd had. “A world that would be more satisfying and richer than any film I could work on”, aldus Roberts en hij gaat nog verder met: “My name is Chris Roberts. And if you would indulge me I would like to create a world for you.”

Op de site is het mogelijk om je in te schrijven voor de kans een golden ticket te winnen waarmee je op de onthullingsdag van Cloud Imperium goodies krijgt. Deze datum staat op 10 oktober, als je nieuwsgierig bent moet je dus nog even een maandje wachten op de game van de hedendaagse Willy Wonka.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch