Menu Premium

Madden NFL 15 verschijnt 26 augustus

Karim Shehata 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ieder jaar komt EA onder de vlag van EA Sports met verschillende sportgames op de proppen zetten. Al heeft NBA een paar jaar afwezigheid gekend bij EA, verschijnen Madden, FIFA en PGA Tour ieder jaar met verschillende verbeteringen. Van eerstgenoemde titel weten we nu meer, want Madden NFL 15 verschijnt 26 augustus voor de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit heeft Electronic Arts zojuist aangekondigd op haar eigen E3 persconferentie, die op het moment van schrijven gaande is. De veranderingen aan de game zijn niet groot, maar natuurlijk wel erg handig en veranderen de gameplay redelijk drastisch. Zo kun je nu door een defensieve camera heen kijken, zodat je de aanval van je tegenstander zo goed mogelijk kunt analyseren. Door middel van de EA Sports Ignite Engine zullen de spelers, net als in het gloednieuwe FIFA 15, veel meer emoties vertonen en deze emoties ook meenemen naar het veld.

Madden NFL 15 verschijnt dus al best wel snel, want op 26 augustus kan er al aan de slag gegaan worden met deze nieuwe American Football-titel. De fans van deze franchise zijn dan waarschijnlijk ook zeer enthousiast over het feit dat deze game wederom redelijk vroeg verschijnt.

Madden NFL 15 verschijnt 26 augustus

Madden NFL 15 verschijnt 26 augustus

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch