Menu Premium

Maart gaat een mooie maand worden voor de Assassin’s Creed franchise

Hylke Haagsma 14/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het verhaal van ‘The Legacy of the First Blade DLC’ is pas net afgerond na de laatste episode Bloodlines die eerder deze maand in Assassin’s Creed Odyssey belandde. Nu zijn er dan updates over de maandelijkse update van maart!

The Lost Tales of Greece

Bovenop The Legacy of the First Blade krijgen we ook gratis content van The Lost Tales of Greece. En nu weten we dat de zevende episode genaamd A Friend Worth Dying For beschikbaar zal zijn vanaf 26 maart. Spelers moeten Barnabas helpen ontdekken wat zijn hallucinatie van een geliefde betekent. En om toegang te krijgen moeten deze spelers hoofdstuk 5 hebben bereikt en Skyros hebben bezocht.

Wat de nieuwe inhoud betreft, kunnen we op 19 maart het Abstergo-pakket verwachten met nieuwe gear en content. Voor fans van Assassin’s Creed 3 wordt het ook een mooie maand, de remastered versie komt namelijk uit op 29 maart.

De toekomst van Assassin’s Creed?

Een tijdje geleden plaatste een anonieme gebruiker info over de toekomst van Assassin’s Creed op het internet. De nieuwste Assasin’s Creed draagt de codenaam ‘Legion’. De game zou zich afspelen in Rome, rond het jaar 193 na Christus. De periode is bekend vanwege het einde van de heerschappij van Romeinse keizer Marcus Aurelius en het uitbreken van een burgeroorlog in het Romeinse Rijk. De speler kan net als in Assassin’s Creed Odyssey weer kiezen of ze een mannelijk of vrouwelijk hoofdpersonage willen spelen.

De personage zouden Cassius en Lucia heten en nakomelingen zijn van de gespeelde personages uit Assassin’s Creed Odyssey en Origins. De nieuwe Assassin’s Creed moet uitkomen in 2020. Wat zou kunnen betekenen dat dit een launch titel is voor de next-gen consoles (en ook uitkomen op de huidige generatie). De game bevat wederom keuze’s en RPG elementen. Ubisoft wil met deze aanpak de oude Assassin’s Creed fans meer tevreden maken en de game weer meer een Assassin’s Creed gevoel geven. Iets wat veel spelers misten bij Odyssey. De map zou vooral bestaan uit delen van Italië.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch