Menu Premium

Ludwig verslaat Ninja en harkt in 31 dagen 271.000 subs binnen

JeffreyHage 14/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twitch streamer Ludwig heeft zijn subathon voltooid en de strijd met Ninja gewonnen. 31 dagen lang was Ludwig Ahgren volledig online. Hij had zijn mods om er voor te zorgen dat zijn stream nooit zou stoppen en in de tussentijd harkte hij als een malle subs en geld binnen. Inmiddels zit de stream er op en zijn de cijfers binnen. Ninja’s oude record uit 2018 van 269.155 subs is in naar de maan. Maar er zijn daarnaast nog meer gekke stats om door te nemen.

Subathon werd strijd tussen Ludwig en Ninja

Het idee van Ludwig’s subathon was simpel: je gaat online en stopt pas als je timer op 0 staat. Met iedere sub komt er tien seconden op de timer bij en je blijft online tot de subs niet meer binnen stromen. Ludwig dacht dat dit goed mogelijk was en besloot het er 31 dagen geleden op te wagen. Hij huurde mods in om zijn stream online te houden. En nodigde daarnaast ook andere streamers uit om zijn kanaal draaiende te houden. Gisteren was het dan zover: met (op het moment van schrijven) 271.000 subs ging Ludwig’s subathon over Tyler ‘Ninja’ Belvins record heen. Leuk om daarbij te vermelden is dat je via Twitch 50% van elke sub uit krijgt betaald. Een sub kost je 4 dollar 99 wat betekent dat Ludwig 2 dollar 50 per sub heeft uitgekeerd gekregen. Als je dit maal 271,000 doet kom je uit op 677.500 dollar. Niet slecht voor een maand werken.

Het goede doel

Op de laatste dag van Ludwig’ subathon maakte de streamer bekend dat hij een groot bedrag aan het goede doel ging doneren. Dus hij houdt de driekwart miljoen niet zelf. Voor de mensen die nu denken: dat wil ik ook, moeten we toch zeggen dat er ietwat meer haken en ogen aan zitten. Zo kost het fysiek en mentaal uiteraard enorm veel energie om een stream continu draaiende te houden. Om nog maar te zwijgen over de inbreuk op je privé leven. Na Ninja’s record is de eerst volgende enkele stream met zoveel subs die van RanbooLive met 114,387 subs. Dat maakt dit verhaal tot een legende waar we nog lang aan zullen denken.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch