Menu Premium
Loading...

Lords of the Fallen Gamescom 2013 Trailer

Karim Shehata 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In mei werd de action-RPG Lords of the Fallen aangekondigd door City Interactive. De ontwikkelaar en uitgever, die beter bekend staat om de Combat Wings- en Sniper-series, gaat nu een poging wagen met een next-gen RPG op de PlayStation 4 en de Xbox One. Om je een idee te geven van deze game heeft City Interactive ons de Lords of the Fallen Gamescom 2013 Trailer in de schoot geworpen.

De ontwikkelaar die tegelijkertijd haar games ook uitgeeft, heeft zich wel nog te bewijzen. In de trailer ziet de game er simpelweg prachtig uit op de next-gen consoles, maar City Interactive heeft eigenlijk nog nooit een hele sterke titel afgeleverd. Wanneer je wat meer research doet naar het bedrijf, kom je wel een waslijst met games tegen. Het is soms moeilijk om geen duidelijke mening te hebben, maar zelfs wanneer je objectief naar City Interactive kijkt, zie je dat het bedrijf in het verleden eigenlijk vooral heeft gekozen voor kwantiteit, niet voor kwaliteit.

Of dit gaat veranderen met Lords of the Fallen valt nog maar te bezien. De moedige poging om een next-gen action-RPG te maken mag er dan wezen, maar het moet eigenlijk wel heel raar lopen wil deze game niet ondergesneeuwd worden door bijvoorbeeld games als The Witcher 3: Wild Hunt. Voorlopig komen we dat echter niet te weten, maar als je nu wel erg nieuwsgierig bent geworden naar deze game, is het zeker de moeite waard om even de Lords of the Fallen Gamescom 2013 Trailer te checken. Laten we hopen dat het een pareltje wordt!

Lords of the Fallen Gamescom 2013 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch