Menu Premium
Loading...

LittleBigPlanet HUB Gamescom 2013 Announce Trailer

Karim Shehata 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony wilt de generatie die de PlayStation 3 door dik en dun heeft gesteund een bedankje geven. Jaren lang geven mensen geld uit voor games en consoles, waarop er jaren later opnieuw een aanzienlijk bedrag neergeteld moet worden om de nieuwe console te halen, met de nieuwste games. Om je daarvoor te bedanken komt Sony met LittleBigPlanet HUB, een free-to-play game voor de PlayStation 3. In deze LittleBigPlanet HUB is eigenlijk alles mogelijk wat je al kon in de eerdere games uit de franchise, maar nu voor nop. De game is gisteren aangekondigd op de persconferentie van Sony op de  Gamescom, door middel van de LittleBigPlanet HUB Gamescom 2013 Announce Trailer.

De game is natuurlijk volledig voor nop te spelen, maar een commercieel bedrijf zou geen commercieel bedrijf zijn wanneer zij producten helemaal voor niks gaan weggeven. Dat doet Sony ook niet, want hoewel het bedrijf je bedankt voor de steun is het verkrijgen van extra items om bijvoorbeeld levels mee te bouwen wel geld waard, volgens Sony. Dit is natuurlijk geen schande, vooral omdat we eigenlijk inmiddels wel gewend zijn aan het free-to-play-model, waarbij de game gratis is, maar wanneer je er alles uit wilt halen, je toch de portemonnee moet trekken.

LittleBigPlanet Hub verschijnt eind dit jaar exclusief voor de PlayStation 3, zoals gezegd als bedankje voor de massale steun die het bedrijf heeft gevoeld voor de console. Wanneer je eigenlijk geen idee hebt waar deze tekst over gaat, raad ik je aan de LittleBigPlanet HUB Gamescom 2013 Announce Trailer eens te gaan bekijken. Time to build some awesome content, people!
LittleBigPlanet HUB Gamescom 2013 Announce Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch