Menu Premium

Little Nightmares 2 aangekondigd door Tarsier Studios

Alex 20/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog voordat de Gamescom officieel van start was gegaan, begon de voorpret tijdens een heuse live show. De show ging door het leven als ‘Gamescom Opening Night Live’ en werd op de avond voorafgaand aan de Gamescom gehouden. Tijdens deze show kregen uitgevers en developers de mogelijkheid om onder andere nieuwe games te tonen. Eén van deze nieuwe titels is Little Nightmares 2 en komt wederom uit de stallen van Tarsier Studios.

Six krijgt hulp

Little Nightmares 2 is zoals de naam al doet vermoeden een sequel. Het is een direct vervolg op het eerste deel en ook hier zal de protagonist Six uit deel één een grote rol gaan spelen. Deze keer wordt Six echter bijgestaan door een nieuw personage; een jongen genaamd Mono. Jij als speler zal voor een groot gedeelte in de huid kruipen van Mono en Six zal voornamelijk als een AI-companion met jou meelopen. Mono en Six moeten samenwerken om de nodige puzzels op te kunnen lossen. De relatie tussen deze twee kinderen zal gaandeweg duidelijk worden. Een exacte releasedatum is helaas nog niet bekendgemaakt. Vooralsnog staat Little Nightmares 2 gepland voor een release ergens in 2020.

De eerste beelden

De aankondiging van deze sequel werd bijgestaan door een announcement trailer. In de trailer is te zien hoe Mono en Six hun weg vinden in The Maw. Net als in het origineel is dit een akelige en grimmige plek, waar beide kinderen in gevangen zitten. Little Nightmares 2 zal worden uitgebracht voor zowel de PlayStation 4, Xbox One als voor de Nintendo Switch en de PC.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch