Menu Premium
Loading...

Little Nightmares Review

29/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Little Nightmares is een indie-achtige platform game, in de wetenschap dat deze game door een studio is gemaakt met een team van pakweg 50 man. Boris en Skate hebben Little Nightmares gespeeld en waren grotendeels blij verrast.

Je speelt met een meisje dat Six heet, een gele regenjas aan heeft en gevangen is in een duistere, onheilspellende omgeving. In stealth mode moet je langs vijanden sluipen en puzzels oplossen om te ontsnappen. Skate trok al snel de vergelijking met Inside en Limbo terwijl Boris dit een goede, op zichzelf staande game vindt. Je begint gevangen in een kooi op een groot schip waar je een weg naar buiten moet vinden. De boot is een metafoor naar het leven, aangezien het heen en weer schudt en zo is alles in deze game een metafoor. Overal liggen schoenen; een verwijzing naar kleine kinderen die altijd hun ouders schoenen aan willen doen, en zo in hun voetsporen willen treden, aldus Boris.

Waar Skate soms een beetje vulling miste in de omgeving en Inside toch beter vond op sommige puntjes, is Boris verliefd geworden op Little Nightmares. Uiteindelijk hebben ze allebei toch twee avondjes plezier beleefd aan deze game.

Benieuwd of Little Nightmares wat voor jou is? Check dan snel deze review.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch