Menu Premium

LittleBigPlanet HUB verschijnt later dit jaar voor de PlayStation 3

Gamekings Redactie 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

LittleBigPlanet is al sinds jaar en dag een van de toonaangevende adventure puzzel-platform game. Want wat is er nou leuker om samen met je vrienden een level proberen uit te spelen, waarna je hem voor de grap een afgrond in duwt of een stikker op zijn hoofd plakt? We kunnen nog even door met de lol, want LittleBigPlanet HUB verschijnt later dit jaar voor de PlayStation 3.

In de nieuwe LittleBigPlanet HUB zullen veel nieuwe dingen zitten. Je kan veel uitgebreider en veel meer dingen kopen om je personage helemaal eigen te maken. Hieronder vallen ook nieuwe kostuums, want LittleBigPlanet HUB is een content-creator. Als je zo ontzettend trots bent op je creatie, dan deel je hem gewoon met je vrienden door hem online te knallen. De HUB draait namelijk om samen nieuwe content creëren, iets wat de serie zo populair gemaakt heeft. De ‘game’ zal naar waarschijnlijkheid ook nieuwe trophies en stickers krijgen. We kunnen dus goed ons best doen om alles te halen!

LittleBigPlanet HUB komt later dit jaar onze huiskamers binnenvliegen. Wat deze ‘game’ nog meer te brengen heeft, is nog niet bekend gemaakt. Misschien komen we er in de komende tijd wel achter. Hij komt in ieder geval uit voor de PlayStation 3. Nog even geduld dus.

LittleBigPlanet HUB verschijnt later dit jaar voor de PlayStation 3

LittleBigPlanet HUB verschijnt later dit jaar voor de PlayStation 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch