Menu Premium
Loading...

Lightning Returns: Final Fantasy XIII Costume Collection Trailer

Gamekings Redactie 13/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een beetje role-playing game komt met veel opties om je personage(s) aan te passen naar eigen smaak. Uiteraard kun je zelf kiezen met wat voor wapens je de gevechten doet en hoe je je skills verdeelt, maar ook het uiterlijk en outfit van je karakter verdient zo zijn aandacht. In de Lightning Returns: Final Fantasy XIII Costume Collection Trailer kun je zien hoe Lightning in verschillende beschikbare outfits gehesen wordt.

Als je denkt aan Japanse role-playing games en er paar moet opnoemen, komt de Final Fantasy-serie zeker langs. Ondertussen zijn er al bijna een ontelbaar aantal delen in de franchise uitgekomen en het blijft, vooral in Japan, nog steeds populair. Ondanks dat het bijna niet meer te volgen is wat nu de laatste Final Fantasy-game is, doordat er aardig creatief omgegaan wordt met verhaallijnen en namen, weten we wel de aankomende Final Fantasy-game Lightning Returns: Final Fantasy XIII is en ontwikkelaar Square Enix laat stukje bij beetje meer zien van de game. Vandaag is het de beurt aan het uiterlijk van Lightning dat in het daglicht wordt gezet.

Square Enix heeft bevestigd dat er sowieso minimaal tachtig outfits beschikbaar zijn voor de jongedame. Zo kan Lightning eruit zien als een vrouwelijke Leonardi da Vinci, een heks of in een outfit gehesen worden dat ervoor zorgt dat ze eruit ziet alsof ze uit een jaren 80-film gevlucht is. Over smaak valt niet te twisten en met meer dan tachtig verschillende opties is er voor ieder wat wils.

Het duurt nog tot 14 februari voordat we alle outfits kunnen gaan ontdekken, want dan ligt Lightning Returns: Final Fantasy XIII in de winkels voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Lightning Returns: Final Fantasy XIII Costume Collection Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch