Menu Premium

Life is Strange Episode 5 verschijnt 20 oktober

Mark Hoogland 21/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je niet kunt wachten op het slotstuk van de episodische game Life is Strange, moet je nog een maandje geduld hebben; uitgever Square Enix maakte vandaag bekend dat het vijfde – en dus laatste – deel van de populaire serie op 20 oktober verschijnt.

Het vierde deel van Life is Strange, The Dark Room, verscheen op 28 juli, hiermee de trend volgend dat elk nieuw deel zo’n acht weken op zich liet wachten. Dat zou inhouden dat de finale inmiddels voor de deur had moeten staan, maar developer Dontnod heeft klaarblijkelijk nog wat tijd nodig om de episode te voltooien en het verhaal rondom hoofdpersonage Max tot een goed einde te brengen.

In een update laat Luc Baghadoust, producer van Life is Strange, weten: “We onthullen normaliter geen releasedatum tot we zeker weten dat de game honderd procent klaar is, maar ter ere van Max’ verjaardag (vandaag) wilden we jullie tijdig laten weten dat we Episode 5 – Polarized op 20 oktober hopen te releasen.” Baghadoust erkent dat de wachttijd langer is dan normaal, maar geeft aan de best mogelijke ontknoping van Life is Strange neer te willen zetten.

Life is Strange Episode 5 – Polarized verschijnt dus – onder enig voorbehoud – op 20 oktober voor PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Ben jij al helemaal opgegaan in de avonturen van Max en ben je derhalve benieuwd naar de afloop? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Life is Strange Episode 5 verschijnt 20 oktober

Life is Strange Episode 5 verschijnt 20 oktober

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch