Menu Premium

Level van Super Mario Bros. 1 op 1 nagemaakt in Minecraft

JeffreyHage 08/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De community van Minecraft blijft één van de meest creatieve ter wereld. De game (die allang al niet meer alleen op de PC is te spelen) heeft al meerdere door fans gemaakte tributes voorbij zien komen. Zo kwam vorig jaar een remake van Destiny 2 in het spel voorbij en is Skyrim ook ooit al eens nagemaakt. Dat het nog gekker (en grootser) kan heeft Reddit gebruiker u/TheBestTomatoKing bewezen met een 1 op 1 level remake van Super Mario Bros. Je kunt dus vanaf deze week het eerste level van Super Mario Bros in Minecraft spelen. Maar is hiermee de kous af?

Er staat wellicht nog meer op de planning

Het eerste level van Super Mario Bros is dus vanaf nu speelbaar in Minecraft. Maar creatief (en veeleisend) als de community is, was er gelijk een poster die u/TheBestTomatoKing uit heeft gedaagd om de volledige game na te maken! De original poster (of OP) reageerde daar op met de volgende uitspraak: “Challenge accepted, I’m not a command master, but I could probably figure it out…in a few years.” Het gaat dus insane veel tijd kosten, maar u/TheBestTomatoKing wil nu dus alle 32 (!!) levels van Super Mario Bros gaan namaken. Als u/TheBestTomatoKing en zijn team het voor elkaar weten te boksen, wordt het in ieder geval wel een historische prestatie. Of ze op tijd gaan zijn om het 35-jarige bestaan van de loodgieter mee te mogen vieren, is echter de vraag…

I made the entirety of 1-1 in Minecraft. Should I make all 32 levels? from r/Minecraft

Mario opnieuw in de spotlights

Mario bestaat dit jaar 35 jaar en dat geeft ons allemaal de mogelijkheid om weer eens flink met de Italiaanse loodgieter te spelen. Het personage en zijn games blijven altijd populair. Wat dacht je van een originele cartridge die net voor 660.000 dollar is geveild? Of anders de eerder uitgekomen Super Mario met een hoofdrol voor oude bekende Bowser? Het besnorde heerschap blijft maar gaan en gaan en binnen een aantal jaar kun jij (hopelijk) dus ook los met de eerste versie van Super Mario Bros. in Minecraft!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch