Menu Premium

Grootse plannen voor het 35 jarig bestaan van Super Mario Bros!

Rens van Nerum 31/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit jaar bestaat Super Mario Bros. 35 jaar en dat is rede voor Nintendo om eens even goed uit te pakken! Ze gaan ons dan ook heel blij maken met veel nieuwe én nostalgische content!

Bring back the good stuff!

in 1985 lanceerde het legendarische Super Mario Bros. De kleine dikke loodgieter veroverde de wereld met een serie aan gruwelijk vette games die ons tot op heden nog met een grote smile op ons gezicht bezig houden. Dit jaar bestaat deze serie dan alweer 35 jaar en dat is rede voor Nintendo om binnenkort een evenement te houden waarin ze nieuwe content voor de Switch gaan aankondigen rondom onze favoriete broers.

Grootse plannen.

Het schijnt dat Nintendo van plan is om veel games van de Super Mario Bros. franchise te re-releasen voor de Switch. Zo is bevestigd dat Super Mario 64, Super Mario Sunshine én Super Mario Galaxy opnieuw uitgebracht gaan worden. Dit doen ze in een speciale Anniversary editie! Maar er komen in 2020 nog meer Super Mario bros titels onze kant uit. Zo staat een Deluxe edition van Super Mario 3D World voor de Switch ook al op de planning. Dit is nog niet alles, want er komt ook een nieuwe Paper Mario titel aan! Als dat niet watertanden is, weten wij het ook niet meer!

Maar er is nog meer…

Veel 2D Super Mario Bros. games zijn al beschikbaar op de Nintendo Switch via de online NES en SNES emulators. Ook zal deze games-bibliotheek uitgebreid worden door Nintendo. Eigenlijk zou dit nieuws tijdens de E3 2020 worden aangekondigd, maar gezien de Corona-crisis en daarmee het annuleren van de beurs zal Nintendo dit anders gaan aanpakken. Hoe? Dat weten we nog niet.

Wat denken jullie van dit nieuws? Worden jullie hier ook helemaal blij van? Of denken jullie hier anders over?
Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch