Menu Premium

Blèr je ramen stuk met Let’s Sing 2017 vanaf 14 oktober

Roy de Keijzer 10/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is bekend geworden dat Let’s Sing 2017 vanaf 14 oktober te spelen is! Dit nieuwste deel van de meezinggames is straks speelbaar op de PlayStation 4, Wii (ja echt), Wii U en Xbox One.

De nummers van Let’s Sing 2017 waarin jij vanaf 14 oktober met je vrienden en vriendinnen lekker mee kan blèren, zijn onder andere “Sorry” van Justin Bieber, “One Call Away” van Charlie Puth, “Adventure Of A Lifetime” van Coldplay, Want To Want Me” van Jason Derulo, “Stressed Out” van Twenty One Pilots, “NO” van Meghan Trainer en “Shut Up And Dance” van Walk The Moon. In totaal zijn er dertig hits waarin jij mee kunt zingen. Voor de grote fans zijn er in de online stores extra tracks te bestellen, hier zullen regelmatig nieuwe nummers aan toe worden gevoegd.

Op de Wii-versie van Let’s Sing 2017 is een multiplayermodus beschikbaar met maximaal vier spelers. In de PlayStation 4 en Xbox One-versies is het mogelijk om met zijn achten een feestje te bouwen en de boel bij elkaar te gillen. Mocht je echt zelfverzekerd zijn van jouw zangtalent, dan kun je het ook nog online tegen elkaar opnemen met de online leaderboards. Heb je geen zangvogels in jouw buurt wonen, of durf je niet in het openbaar naar je tv te schreeuwen, dan kun je het ook opnemen tegen drie computergestuurde tegenstanders.

Nieuw aan dit deel van Let’s Sing is de ondersteuning van een speciale microfoon-app. Met deze app kun je jouw mobieltje in deze game als microfoon gebruiken. Deze app is beschikbaar voor Android (4.0 of later) en iOS (iOS 7 of later).

Ren jij 14 oktober naar de winkel om deze game in huis te halen? Vind je het leuk om samen met je vrienden een feestje te bouwen met deze game? Of bespaar je jouw ramen het innerlijke zangtalent dat je bezit? Drop het in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch