Menu Premium
Loading...

Xbox Game Pass titel Humankind lanceert launch trailer

Mitchel Hoes 18/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gister heeft Amplitude en Sega een gloednieuwe trailer uitgebracht om de release van Humankind te vieren. In de video is te zien en brengt het idee om “de eerste te zijn die geschiedenis schrijft” zeker naar een hoger niveau, met een bizar vechtpartij op de maan. Ook krijgen wij in de trailer wat gameplay te zien. Hierin zien wij de kleurijke wereld van de game.

Bekende gameplay uit Civilization

Verreweg de dichtstbijzijnde game dat parallel staat met Humankind is het Civilization. Als je Civ hebt gespeeld, vooral een moderne versie ervan, zul je direct wel wat herkennen. Je bouwt steden en bouwt met natuurlijke hulpbronnen dat je vind. Je gaat vooruit door wetenschap, verspreidt je religieuze of culturele invloed, bouwt en ontdekt wonderen, en springt tussen al vele sociale economische spanningen. Zo bouw je de samenleving terwijl je concurreert met andere beschavingen,  zowel mens of AI. Alleen zo kun je het spel winnen.

Creëer een nieuwe beschaving in Humankind

HUMANKIND is de grootste game van Amplitude Studios. Het is een historisch turn-based strategiespel waarin jij het hele verhaal van de mensheid herschrijft. Een samensmelting van cultuur, geschiedenis en andere vormen waarmee je een beschaving kunt creëren die net zo uniek is als de speler zelf. Maak je eigen beschaving door 60 historische culturen te combineren, van de bronstijd tot onze moderne tijd. Begin net zoals het oude Egypte of zoals de Sumeriërs. Evolueer dan naar de Romeinen of misschien zelfs de Vikingen dat we gister zagen in AC Valhalla. Elke cultuur brengt zijn eigen unieke gameplay-mogelijkheden met zich mee, wat leidt tot bijna eindeloze resultaten.

De game kun je kopen, maar het staat ook op de Xbox Game Pass. Het is wel alleen te spelen op de Pc. Of het later ook naar de cloud komt valt nog maar te zien.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch