Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Valhalla: Siege of Paris Let’s Play

17/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgens vele is Parijs de stad van de liefde, maar was dat ook zo in de tijd van Valhalla? In onze review van Valhalla waren we niet erg positief, maar ook niet echt negatief over de game. Het was een beetje een middle of the road Assassin’s Creed game. Lekker, maar het kon beter. Maar nu is er tijd voor een echte Let’s play, want er is een nieuwe DLC, namelijk: Siege of Paris. Onze Koos en Daan vertellen jullie er alles over. Gaan ze de strijd winnen en veroveren ze Parijs? Je ziet het in deze editie van Let’s Play: Assassin’s Creed Valhalla Siege of Paris

De Valhalla DLC speelt zich af in Parijs

De slag om Parijs, om met de uitbreiding te beginnen kun je op elk moment toegang krijgen tot Francia. Dat is de locatie waar de uitbreiding zich bevind. Je gaat naar Ravensthorpe en daar hoor je over een nieuwe bezoeker die uit Francia komt. Eivor spreekt de nieuwe gasten aan en zo begint het verhaal van deze uitbreiding om de slag om Parijs. Het is een vrij lange uitbreiding en strekt zich uit over vier nieuwe locaties. Het kan verwarrend zijn om alles bij te houden, maar onze Koos en Daan gaan het toch proberen.

Siege of Paris of het Beleg van Parijs?

Dat Assassin’s Creed Valhalla er prachtig uit zag, was natuurlijk al bekend. Koos en Daan kiezen er daarom ook voor om het te spelen op de PS5, om de ware kracht van Valhalla Siege of Paris zelf te zien en te ervaren. Maar zullen ze überhaupt aankomen in Francia, vinden ze het echt vet of nog steeds niet erg positief of negatief. Je gaat het zien in deze editie van Let’s play.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch