Menu Premium
Loading...

Lara Croft and the Temple of Osiris Launch Video

Karen Koch 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Lara Croft is de laatste dagen veel in het nieuws geweest, maar dat had voornamelijk te maken met de vermeende exclusiviteit van de hoofdserie aan de Xbox. Gelukkig heeft de spin-off van Tomb Raider hier niks mee te maken en komt Lara Croft and the Temple of Osiris wél naar meerdere systemen tegelijk. Bekijk nu de Lara Croft and the Temple of Osiris Launch Video en kom alvast te weten wat je te wachten staat, mocht je deze game aan willen schaffen.

Deze game speelt zich af in Egypte, mocht de titel nog niet genoeg hints hebben bevat. De Egyptische godheid Set is namelijk wakker en niet al blij, dus Lara mag de handen ineenslaan met haar rivaal, Carter Belland, en de gevangen genomen goden Horus en Isis. Samen moeten ze proberen Set tegen te houden. Er is dus maarliefst een co-op tussen vier spelers mogelijk. Tezamen ontdekken ze de tempel, maken ze hordes vijanden uit de onderwereld een kopje kleiner, lossen ze lastige vraagstukken op en ontwijken ze dodelijke vallen. Gelijktijdig zit er natuurlijk ook een competetief element in: het is namelijk mogelijk om schatten en artefacten te verzamelen.

De game is dus een spin-off van de hoofdserie en daarom zitten de woorden Tomb Raider niet in de titel. Het volgt de populaire Lara Croft and the Guardian of Light op en mensen kijken ook al uit naar de game. Vanaf 9 december zal Lara Croft and the Temple of Osiris verkrijgbaar zijn voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Lara Croft and the Temple of Osiris Launch Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch