Menu Premium

L.A. Noire remastered aangekondigd en krijgt VR ondersteuning.

Maarten van Steijn 07/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al een tijdje geleden dat Rockstar, onder meer bekende van de GTA franchise, de kaskraker L.A. Noire naar buiten heeft gebracht. Sinds de game op 20 mei 2011 voor de Playstation 3 en Xbox 360 (en later voor PC) het levenslicht heeft gezien, is menig gamer erg enthousiast over het misdaad-sausje dat in overvloed over deze game gegoten is.

Fans kunnen hun geluk straks niet op, want L.A. Noire komt naar de huidige generatie consoles! En met huidige generatie bedoelen we uiteraard de Playstation 4, Xbox One en de Nintendo Switch. Eerder ontstonden er al geruchten over een remaster. Dit is bij deze dus bevestigd. Er is gewerkt aan verschillende aspecten van de game. zo gaat er verbetering komen aan de bliksem en wolken, maar ook krijgen we te maken met een hogere resolutie en er is iets getweaked aan de camera angle.

Mensen die deze game straks op de Switch gaan checken zullen te maken krijgen met de HD-rumble feature in de joy-con’s. Daarnaast kunnen zij de game gaan zien vanaf een breed over the shoulder perspectief. Ook gaat HTC Vive deze game ondersteunen. Er worden namelijk maarliefst 7 verschillenden ‘cases’ (lees: hoofdstukken) in VR modes toegevoegd. Dit zal de eerste titel van Rockstar worden waar VR bij betrokken wordt.

Zoals te verwachten, is de base game inclusief alle DLC beschikbaar in deze remaster. We mogen de game op 14 november dit jaar verwachten op de Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Vind jij het slim van Rockstar om in te spelen op de moderne bewegingen binnen de industrie, door nu ook VR erbij te betrekken? Laat horen in de reacties hoe jij denkt over deze remaster.

Bron: vg247.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch