Menu Premium

L.A. Noire remastered aangekondigd en krijgt VR ondersteuning.

Maarten van Steijn 07/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al een tijdje geleden dat Rockstar, onder meer bekende van de GTA franchise, de kaskraker L.A. Noire naar buiten heeft gebracht. Sinds de game op 20 mei 2011 voor de Playstation 3 en Xbox 360 (en later voor PC) het levenslicht heeft gezien, is menig gamer erg enthousiast over het misdaad-sausje dat in overvloed over deze game gegoten is.

Fans kunnen hun geluk straks niet op, want L.A. Noire komt naar de huidige generatie consoles! En met huidige generatie bedoelen we uiteraard de Playstation 4, Xbox One en de Nintendo Switch. Eerder ontstonden er al geruchten over een remaster. Dit is bij deze dus bevestigd. Er is gewerkt aan verschillende aspecten van de game. zo gaat er verbetering komen aan de bliksem en wolken, maar ook krijgen we te maken met een hogere resolutie en er is iets getweaked aan de camera angle.

Mensen die deze game straks op de Switch gaan checken zullen te maken krijgen met de HD-rumble feature in de joy-con’s. Daarnaast kunnen zij de game gaan zien vanaf een breed over the shoulder perspectief. Ook gaat HTC Vive deze game ondersteunen. Er worden namelijk maarliefst 7 verschillenden ‘cases’ (lees: hoofdstukken) in VR modes toegevoegd. Dit zal de eerste titel van Rockstar worden waar VR bij betrokken wordt.

Zoals te verwachten, is de base game inclusief alle DLC beschikbaar in deze remaster. We mogen de game op 14 november dit jaar verwachten op de Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Vind jij het slim van Rockstar om in te spelen op de moderne bewegingen binnen de industrie, door nu ook VR erbij te betrekken? Laat horen in de reacties hoe jij denkt over deze remaster.

Bron: vg247.com

Loading...
  • Kapiteinkoek

    Groot L.A. Noire fan hier…ben benieuwd hoe erg ze de game hebben opgepoetst, want persoonlijk vind ik de graphics alweer outdated (Mafia II, uit 2010, ziet er nodig prima uit en games als GTA IV en Skyrim gaan nog redelijk goed mee met wat mods erover).

  • Daniel Wesselink

    Ik ben wel benieuwd wat rockstar met Vr kan doen !

  • hans

    VR hoeft voor mij niet. Als ze deze game nog mooier maken en voor een leuke prijs gaan aanbieden ben ik er wel voor in. Na dat ik deze game jaren geleden heb uit gepeeld lijkt het me wel tof om dat weer is over te doen. Maar dan moet er toch echt wel goed aan gepoetst worden en alle cases en extra content van toen er bij zitten. Crach b.v. hebben ze leuk aangepakt en dan wil ik er best wel wat geld aan uit geven, maar Jack and Dexter is niks aan gedaan. Deze kreeg je als down load bij Uncharted op de PS4 maar dat had voor mij niet echt een meer waarde. Ik heb mijn ps3 met al mijn games netjes opgeborgen en ben niet van plan om voor de zelfde grafische prestaties en game nog is te kopen omdat sony geen ps3 games op de ps4 wil laten afspelen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord