Menu Premium

Rockstar werkt mogelijk aan remaster van L.A. Noire voor Switch, PS4 en Xbox One

Maarten van Steijn 26/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rockstar werkt mogelijk aan een remaster van één van de duurste developments ooit: L.A. Noire. De game kwam op 21 mei 2011 voor PlayStation 3 en Xbox 360, om later ook nog voor de PC te verschijnen.

Twee verschillende, redelijk betrouwbare bronnen melden dat dat L.A. Noire: Remastered in ontwikkeling schijnt te zijn. Aannemelijk is hierbij dat deze remaster uit gaat komen voor PlayStation 4, Xbox One en de Nintendo Siwtch. Yan2295, één van de twee bronnen, meldt het volgende op Twitter:

Deze twitteraar had het al eerder bij het rechte eind, nadat hij een gerucht verspreidde over GTA 4 DLC en de aankondiging van Red Dead Redemption 2. Naar het schijnt zou deze remaster in de zomer uit moeten komen.

De tweede bron, Direct Feed Games, spreekt niet alleen van een release op de Switch, maar dus ook op de PlayStation 4 en Xbox One:

L.A. Noire is vanwege zijn uitbundige, diverse conversatiesysteem een vrij vooruitstrevende titel geweest in zijn tijd. Neem de geruchten echter nog wel met een flinke korrel zout, want Rockstar heeft nog niets bevestigd over een L.A. Noire remaster. Mocht de remaster echt bestaan, dan is een port naar de Nintendo Switch nog steeds niet heel erg aannemelijk, omdat Rockstar’s verleden op Nintendo consoles zo ongeveer op één hand te tellen is. Toch zijn de bronnen doorgaans betrouwbaar, dus wie weet!

Zou jij hyped zijn voor een remaster van deze game? En zou de Switch deze game in volle glorie kunnen laten shinen? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch