Menu Premium

Kunnen we dankzij seizoen 5 dan eindelijk next-gen knallen in Warzone?

Mitchel Hoes 04/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over één week is het zover, dan kunnen we beginnen met seizoen 5 van Call of Duty: Warzone! Het was even afwachten wat voor nieuws er dit seizoen aangeboden zou worden, maar hoe dichter bij wij bij de launch aankomen, hoe meer er bekent wordt. Seizoen 5, met waarschijnlijk gloednieuwe wapens, maps en een nieuwe mode, begint op dinsdag 10  augustus om 6 uur in de ochtend. Kun je mooi je harde schijf verder vol stouwen met data. In dit artikel hebben we al wat mogelijke informatie voor je vergaard. Zoals wat de nieuwe wapens en operators zijn, eventuele nieuwe veranderingen aan de map van Verdansk die wij kunnen verwachten. Plus het gerucht dat je straks ook eindelijk next-gen kunt gaan knallen.

Komt Warzone met een next-gen versie tijdens seizoen 5?

Een week voordat de patch verschijnt, doet er zich een stevig gerucht de rondte dat er (eindelijk) een next-gen versie komt van de Battle Royale mode. Iets waar Die hard Warzone spelers al maanden om smeken. Steeds meer insiders die met name het Call of Duty nieuws in de gaten houden, geloven dat het nu echt gaat gebeuren. Zekerheid is er echter niet. En dus moeten we nog een weekje wachten.

Nieuwe operators en map aanpassingen in Seizoen 5

Elke seizoen komen er weer nieuwe speelbare Operators aan en in Seizoen 5 gaat dat niet veranderen. Tot op dit moment hebben wij een teaser van een stemacteur die de nieuwe operator Wraith speelt. De teaser is gepost door Treyarch op Twitter en dus betrouwbaar. Andere aanpassingen weten Activision tot nu toe goed verborgen te houden. Iets wat ze niet al te vaak lukt. Er gaan verhalen dat Verdansk, na de vibes uit de jaren 80 misschien nog wel wat verder in de tijd terug gaat. Veel gissen dus nog. Wij vinden alles goed, als die next-gen update er maar voor Warzone komt. Wat moet Boris anders spelen op je Xbox Series X…

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch