Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Black Ops Cold War & Warzone Season 4 Review

26/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De shooter met de ellenlange naam, Call of Duty: Black Ops Cold War en dus ook nog Warzone komt met de nieuwe content van Season 4. Maak dus je harde schijf maar weer een beetje leeg, want er komt weer een fijne 20+ GB aan data bij. Maar dan heb je ook wat. Het vierde seizoen bevat vier multiplayer-maps, vijf nieuwe wapens, een flink aantal nieuwe Points of Interests in Verdansk plus een nieuwe zoektocht in Outbreak die de weg vrijmaakt voor de volgende gratis Zombies-map. En die map komt ergens tijdens dit seizoen vrij. Opdat je weer talloze kansloze strompelende scharminkels naar de andere wereld kan jagen,. daar waar ze thuis horen… Hoogste tijd voor een review.

Warzone Season 4 review: ‘Meer van hetzelfde?’

Boris en JJ zitten klaar om het nieuwe seizoen met je door te nemen. Een ideaal duo want Boris is een fervente Warzone-speler terwijl JJ zich vooral richt op de traditionele multiplayer mode. Want weliswaar ziet hij de overduidelijke kwaliteit en aantrekkingskracht van Warzone, maar hij vindt de gameplay te traag. Hij welke elke drie seconde een vijand voor zijn loop hebben. Anders wordt de man hoogst onrustig en gaat ie druistig lopen zoeken in de map. En als je één ding niet moet doen als middelmatige speler is het als een kip zonder kop rondlopen in Warzone. Dan ben je een sitting duck…

Heeft Boris een satelliet weten te vinden in Verdansk?

Konden de nieuwe toevoegingen aan Warzone Boris plezieren. De nieuwe wapens, de neergestorte satellieten, de rode deuren die als portals dienen. Of begint Warzone wat roestig aan te voelen?  En hoe zit het met de nieuwe maps. De comeback van fan favorite Hijacked bijvoorbeeld? Is het tof om die boot terug te zien of getuigt het eerder van gebrek aan innovativiteit in de game? Je hoort en ziet het in deze review van Call of Duty: Black Ops Cold War  en Warzone Season 4.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch