Menu Premium

Komt Godfall naar andere platformen nu PS5 exclusiviteit vervalt?

Dansky 26/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Godfall werd in 2019 aangekondigd als één van de games die naar de Playstation 5 zou komen bij launch. De titel, zoals Koos en JJ ook besproken, profiteerde veel van het feit dat er weinig games zouden zijn. Want zoals in de review al te horen was heeft deze titel ons nou niet écht weggeblazen. En nu duikt het nieuwtje op dat Godfall naar, in ieder geval, de Playstation 4 gaat komen.

Playstation 5 exclusiviteit eindigt op 12 mei

Godfall werd voor het eerste halfjaar ‘exclusief’ voor de Playstation 5. Exclusief tussen aanhalingstekens want de game kwam ook uit op de PC. Een mooi moment voor het spel om toch nog even de spotlight te pakken op de next-gen console. De game gebruikte niet alle resources die de Playstation 5 bood – Adaptive Triggers, Haptic Feedback en snelle laadtijden waren de enige noemenswaardige next-gen features.

De game kwam uit op 12 november en een half jaar later, 12 mei, eindigt de exclusiviteit. En nu is er een PEGI beoordeling opgedoken, met dank aan Twisted Voxel die het bericht als eerste spotte, waarin de Playstation 4 is genoemd.

Komt de game ook naar Gamepass?

Dat is een goeie vraag. En zoals zoveel goeie vragen heeft deze nog geen antwoord. Nu de game is ‘aangekondigd’ op de Playstation 4 is een aankondiging op de Xbox One, in theorie, niet ver weg. Omdat de game ook al op de PC is verschenen is de stap naar Xbox natuurlijk klein. En naar Gamepass nog kleiner.

En zoals onze Koos al zei; deze game is wat dat betreft perfect voor op Gamepass. Je wil hier eigenlijk geen geld aan uitgeven maar je wil wel lekker rammen. Als Gearbox slim is releasen ze deze game op Gamepass zodat de tijd die de developers in deze game hebben gestopt toch niet voor niks is geweest.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch