Menu Premium
Loading...

Godfall Review – Kopen, budgetbak of Slopen?

28/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat de PS5 is uitgekomen, dat weten we ondertussen wel. En we hebben het de afgelopen tijd al uitgebreid over Demon’s Soul’s en Miles Morales gehad. Maar er is meer exclusief te krijgen voor de nieuwe console van Sony. Voordat er ook nog maar iets door Sony zelf was gemeld over de games die naar de PS5 zouden komen, pronkte Godfall al met het feit dat zij naar de PS5 zouden komen. En hoewel de game niet geheel een PS5 exclusive is aangezien deze ook uitkomt op PC, was dat wel een dingetje. Maar is dit spel van de bekende uitgever Gearbox ook echt een potentiĆ«le titel om te kopen als je de PS5 haalt of gaat halen? Je komt erachter in de Godfall Review.

Slash je een weg door de vijanden

In Godfall speel jij als Orin, een Valorian knight op de wereld van Aperion. Als Orin baan je jezelf een weg door verschillende werelden te weten Aarde, Lucht en Water. En Vuur, maar daar is iets raars mee. Dit doe je om het uiteindelijk op te nemen tegen jouw nogal vijandelijke broer. En dat reizen door deze werelden doe je al hakkende en stotende. Zie de game maar als een looter slasher.

Werd Godfall gerushed voor de launch van de PS5?

Godfall is de allereerste game waarbij werd aangegeven dat deze een PS5 exclusive zou zijn. Sindsdien is de game altijd wel een beetje in de spotlight gebleven, maar natuurlijk verminderde dat wel zodra Demon’s Souls en Miles Morales werden aangekondigd. Gearbox speelde het echter slim door de game als eerste aan te kondigen voor de PS5, want de vraag is of dit spel ook frontpage had gehaald als ie een jaar later was uitgekomen. En er zit een nadeel aan het perse bij de release van een console klaar willen zijn. Je zit vast aan een stevige deadline. Dan kan je wel eens gaan rushen met alle nadelige gevolgen van dien. Of dit ook het geval is, dat gaan JJ en koos je vertellen in de Godfall Review.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch