Menu Premium
Loading...

Apex Legends: “Titanfall Battle Royale, zonder Titans”

05/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battle royale games komen nog steeds tevoorschijn alsof het niets is. Elke game heeft ondertussen wel een Battle-Royale modus of een lichte spin-off ervan. Nu heeft Titanfall ook een Battle Royale game genaamd “Apex Legends”, maar of we hier nou op zitten te wachten misschien wel. Apex Legends brengt namelijk wat nieuwe elementen aan de tafel van BR-games, zoals de mogelijkheid om je teammaten te reviven ongeacht dat ze al gestorven zijn en de toevoeging van heroes.

Apex Legends

Voordat je uit dat ruimteschip springt moet je eerst een ‘Legend’ selecteren. Elke Legend heeft zijn eigen specialiteiten en ‘supers’ zo heb je een legend met een schild genaamd ‘GIBRALTAR’ en een stealthy tracker genaamd ‘Bloodhound’. Alle Legends zijn simpel uitgelegd op de website van EA. Met elke BR-game in 2019 zitten er microtransacties in, in Apex Legends is dit in de vorm van skins voor je Legend en je wapens, victory poses en crafting materials. Voor 1,000 Apex coins ben je al gauw €9,99 kwijt waarvan je 10 Apex Packs mee kan kopen, ongever één euro per lootbox dus.

Waar droppen we?

Een geweldige toevoeging van Apex Legends is de Jumpmaster deployment. De Jumpmaster deployment is één persoon die kiest waar er naartoe wordt gesprongen, de andere party members kunnen vervolgens een ‘suggestie’ voorstellen maar uiteindelijk kiest de Jumpmaster waar iedereen gaat droppen. Als de Jumpmaster dan eindelijk bepaald heeft waar je gaat droppen dan springt iedereen automatisch mee.

Apex Hunger Games

Een BR-game met een verhaal is bijzonder, Apex Legends heeft het simpel gehouden. In Apex Legends is het simpel je speelt voor faam, glorie en geld. Wat Apex Legends ook interessant maakt is het feit dat je je teammaten kan reviven zoals al eerder vermeld is, wat een grote game changer is. Dit heet de ‘Respawn Beacon’ en staat overal op de map strategisch verspreid.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch