Menu Premium

Kojima gaat over ongeveer een maand meer tonen van Death Stranding

Hylke Haagsma 29/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

PlayStation mag dan wel niet aanwezig zijn op de E3, maar het lijkt erop dat ze zeker nog wat groots voor ons in petto hebben.  Kojima en Norman Reedus waren aanwezig op het Tribeca Film Festival, en veel fans hoopte hier nieuwe beelden te krijgen van de game. Dit gebeurde helaas niet. Maar, er zit wat moois aan te komen!

Meer Death Stranding over een maand

Kojima had het tijdens het panelgesprek met name over details van de game die we al lang kende. De game zal een third-person open wereld game zijn met een mysterieuze online-component. Deze component zal spelers met elkaar verbinden. Maar wat is er nou nog veel interessanter? Kojima geeft aan dat hij verwacht meer gameplay te kunnen delen over “ongeveer een maand”.

Een State of Play met Death Stranding en The Last of Us 2?

PlayStation is absoluut niet aanwezig op de E3 dit jaar. Het lijkt erop dat we dus een nieuwe State of Play livestream zullen krijgen van PlayStation. Gaat PlayStation alle aandacht bij de E3 wegtrekken met een spectaculaire livestream vol met gruwelijke games? Het zou zo maar eens kunnen dat PlayStation het gras voor de voeten van Xbox gaat wegmaaien, en dat vlak voor de E3! Het zou natuurlijk ook kunnen dat Death Stranding z’n eigen livestream krijgt. De toekomst gaat het ons leren.

Death Stranding zit in een kritieke fase

Hideo Kojima heeft een maand geleden al bevestigd dat Death Stranding een kritieke fase heeft bereikt in de ontwikkeling. Ook gaf hij aan dat hij de game dagelijks op zijn PlayStation 4 speelt. Een bevestiging dat we de game zeker nog op deze generatie console gaan krijgen? Toch zijn de losse delen van het spel nog niet in één game verbonden. In een Tweet stelde Kojima zijn volgers op de hoogte van waar Death Stranding zich qua ontwikkeling bevond, en maakte daarmee duidelijk dat het nog niet de fase van debuggen of testen had bereikt, maar bevestigde dat hij het spel dagelijks op PlayStation 4 speelt, beslissend wat te houden en wat te verwijderen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch