Menu Premium
Loading...

KINGDOM HEARTS HD 1.5 ReMIX Game Trailer

Gamekings Redactie 30/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste Kingdom Hearts-game is door Square Enix en Disney in een nieuw jasje gestoken. De originele jas was wat verouderd en had de tand des tijds niet doorstaan, waardoor de game opnieuw uitgebracht gaat worden. Het eindresultaat is KINGDOM HEARTS HD 1.5 ReMIX, welke ervoor zorgt dat je in prachtige high definition-kwaliteit Kingdom Hearts kunt ervaren.

Het zou zomaar kunnen zijn dat je het eerste Kingdom Hearts-deel helemaal gemist hebt en pas later bent begonnen met de serie. Wellicht heb je de gehele franchise links laten liggen, juist omdat je het begin gemist hebt. Fans van de serie wachten vol smart op Kingdom Hearts III, die tijdens de E3 2013 werd aangekondigd voor de Xbox One en PlayStation 4. Omdat het nog onduidelijk is wanneer deze moet uitkomen, komt Square Enix, in samenwerking met Disney met KINGDOM HEARTS HD 1.5 ReMIX om het lange wachten te overbruggen.

In de Kingdom Heart-games speel je onder andere met Sora en Riku, personages die qua stijl veel weghebben van karakters uit de Final Fantasy-serie. Dat is dan ook niet gek, want de serie is een cross-over tussen deze franchise en Disney. Samen met deze twee zie je alle bekende Disney-gezichten, zoals Mickey Mouse, Donald Duck en Goofy. De Disney-wereld waarin Kingdom Hearts zich afspeelt en de Final Fantasy gameplay-elementen zorgen ervoor dat praktisch alle games goed werden ontvangen.

In 2002 kwam het eerste deel uit voor de PlayStation 2. Ondertussen is het een trend om PlayStation 2-titels om te zetten naar een HD-versie voor de PlayStation 3. Op zichzelf geen slechte keuze, want er kwamen veel PlayStation 2-titels uit die je zeker niet gemist mag hebben. Als je Kingdom Hearts gemist hebt of deze opnieuw wilt beleven, is het kijken van deze trailer het beste wat je nu kunt doen. Twijfel je nog of je deze game moet spelen? Check ‘m dan ook!

KINGDOM HEARTS HD 1.5 ReMIX Game Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch