Menu Premium

Kingdom Hearts 3 krijgt gratis en betaalde DLC featuring Xion

Hylke Haagsma 28/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Daar is dan eindelijk het grote nieuws! Regisseur Tesuya Nomura heeft aangekondigd dat er gratis en betaalde DLC in de maak is voor Kingdom Hearts 3. Dit heeft hij gedaan in een interview met het Japanse Dengeki Online.

Kleine en grote DLC

Nomurea bevestigde dat de gratis DLC wordt toegevoegd via updates. De betaalde DLC is groter en komt mogelijk voor het eind van dit jaar uitgebracht. De gratis DLC zou onder andere een Critical moeilijkheidsgraad bevatten. Wat betreft de betaalde DLC kunnen we stellen dat dit waarschijnlijk meer van het verhaal gaat vertellen en het verhaal van meerdere personages zal gaan uitbreiden. Verder is er nog niet veel bekend over de DLC voor Kingdom Hearts 3. De toekomst moet uit gaan wijzen wat er allemaal nog zal worden toegevoegd. DLC is trouwens geen verassing voor de game want de game brengt behoorlijk wat geld in het spreekwoordelijke laadje. Hij wist in de eerste week namelijk al meer dan 5 miljoen keer te verkopen. Hiermee werd het de best verkopende game van januari 2019.  Heb jij de game al gespeeld? In de game gaan Sora en zijn vrienden op een gevaarlijk avontuur waarin ze elkaar nodig hebben in moeilijke tijden. Check anders vooral even onze review.

Tangled en Frozen

We zagen natuurlijk al behoorlijk veel Disney werelden in Kingdom Hearts 3 en de vraag is dan ook welke jij nog graag zou zien in de DLC. Ben je inmiddels al een beetje klaar met de werelden van Tangled en Frozen? Wil je misschien de arcade kasten induiken in de wereld van Wreck-It Ralph? Of toch liever brullen in de Lion King? Rondzwemmen in de wereld van Finding Nemo & Dory zou misschien ook een toffe toevoeging kunnen zijn. Reageer vooral even op de poll wat jij graag ( meer ) in Kindom Hearts 3 zou willen zien, of niet.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch