Menu Premium
Loading...

Kingdom Hearts 3 Review: “Maakt de hype volledig waar”

29/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is hij dan eindelijk, niemand minder dan Kingdom Hearts 3 kwam even de deur van ons kantoor open maken. Voor veel mensen is dit toch wel echt dé game waar zij al zeker 12 jaar op hebben moeten wachten.  Het spel waar wij de wondere wereld van Disney mogen verkennen, zoals die van Toy Story, Pirates of the Carribean en nog veel meer. Voor Koos zou dit misschien nu al de game of the year kunnen worden. Skate daar in tegen moet als nieuwkomer nog even over zijn hoofd krabben wanneer het gaat om het verhaal.

Sora is terug in Kingdom Hearts 3

Daar waar wij Sora zagen in de vorige delen van Kingdom Hearts, is hij nu terug gekeerd met zijn gang van wilde dieren. Zo zien we de bekende gezichten van zijn trouwe kameraden Donald Duck, Goofy en Mickey Mouse. In de vorige delen konden we zien hoe Sora de titel van de Keyblade Master kwijt was geraakt. Nu moeten we weer helemaal vanaf level 1 beginnen. Zo begint ons avontuur in de mooie werelden van Disney. Zo kan het zomaar gebeuren dat je ineens in een reusachtige kamer rondloopt, waar alle meubels veel te groot zijn, en je ineens tegen een iemand aanloopt die je mee wilt nemen naar infinity en beyond.

Let it go

We kunnen tijdens het spelen van het spel genieten van hoe mooi de werelden zijn geworden. Of het nu gaat om het ijs paleis van Frozen of de gekleurde wereld van de sterkste man van de Disney wereld, Hercules. Of je nou fan bent van de serie of niet, het is zeker je geld waard als je houdt van hack en slash games in een kleurrijk Disney sausje. Wat vinden jullie tot nu van Kingdom Hearts 3? Ben jij hem al aan het spelen of ga je hem nog kopen? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch