Menu Premium
Loading...

Team K’ en Team Women delen klappen uit in The King of Fighters 14

Mark Hoogland 18/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen maanden trakteerde Deep Silver ons al op een hele rits trailers voor de Teams uit The King of Fighters 14, de aanstaande fighting game van developer SNK. Zo zagen we reeds Team South Town, Team Fatal Fury en het Oficial Invitation Team. Vandaag belichten twee nieuwe The King of Fighters 14 trailers Team K’ en Team Women.

Bovenstaande trailer laat ons kennismaken met het vrouwelijke team in The King of Fighters 14. Dit clubje meiden oogt wellicht schatten, maar ze delen wel degelijk rake klappen uit. In de gelederen van Team Women vinden we de ninja chick Mai Shiranui, de barvrouw King en de kittige Alice.

Team K’ bestaat op zijn beurt uit de schaatsster Kula Diamond, de wandelende vlammenwerper K’ en de zwaar geaugmenteerde leider Maxima. De leden van Team K’ werkten ooit voor de schimmige organisatie NESTS, maar stellen nu alles in het werk om deze organisatie uit te schakelen. Check hun moves en styles in de video onder dit bericht!

The King of Fighters 14 verschijnt op 26 augustus exclusief voor de PlayStation 4. Staat deze fighting game op jouw verlanglijstje? Laat het weten in de comments!

Bron: Gematsu

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch