Menu Premium
Loading...

King of Fighters XIV trailer zet Team Fatal Fury in het zonnetje

Suzanne de Jong 27/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Uitgever Deep Silver brengt The King of Fighters XIV  op 26 augustus naar de PlayStation 4 in Europa. Dit werd eerder al bekendgemaakt, maar nu trakteren ze ons op een nieuwe trailer waarin Team Fatal Fury in de spotlights komt te staan. Tevens is aangekondigd dat er een Premium Edition van de game uitgebracht zal gaan worden, welke een SteelBook, Art Book, een 3 dubbele CD met soundtracks en een Collector’s Box bevat. Of die editie ook naar Nederland komt, is nog niet duidelijk.

De 3-tegen-3 speelwijze met keuze uit meer dan 50 personages geeft je genoeg diverse gameplay mogelijkheden. De personages, waaronder dus Team Fatal Fury die in bovenstaande trailer worden uitgelicht, zijn net zoals alle andere characters verbeterd wat betreft hun moves. Zo is de EX special move, die te gebruiken is in de MaX-modus, geheel nieuw. Verder zijn er vele andere verbeteringen, waaronder de mogelijkheid om Super Special Moves te combineren en is de instapdrempel verlaagd met de RUSH-optie.

Krijg jij na het zien van deze trailer zin om met Team Fatal Fury de tegenpartij een goede opdonder te geven? Laat het weten in de comments! Geduld is nog even geboden, aangezien de game nog een paar maanden op zich laat wachten.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch