Menu Premium
Loading...

Killzone Shadow Fall – Story Trailer

Gamekings Redactie 22/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Killzone is al jaar in, jaar uit een van de paradepaardjes voor de consoles van Sony. Vanaf de PlayStation 2 tot de PlayStation Portable en PlayStation 3 hebben we al een aantal brute Killzone-games gehad. De multiplayer-modus van Killzone, hoewel het niet op kan tegen giganten als Call of Duty en Battlefield, is altijd sterk geweest. Maar wat het meest wrede aspect blijft, is toch het meeslepende verhaal en in Killzone Shadow Fall wordt deze ook belangrijk. Wil je alvast een voorproefje krijgen? Kijk dan maar heel snel de Killzone Shadow Fall – Story Trailer.

Naast dat het een paradepaardje voor de PlayStation-consoles is, is het natuurlijk ook ons Nederlands trots op gamegebied. Zoals we natuurlijk van Guerrilla Games en de Killzone-serie gewend zijn, wordt het een groots gevecht tegen de Helghast. Nog steeds is de mensheid in gevaar tegenover deze slechteriken. Het verhaal speelt zich dertig jaar na de originele Killzone-trilogie af en zit nu geheel anders in elkaar. We leven niet meer op afzonderlijke planeten. Nee, de Helghast en Vektans leven nu geforceerd naast elkaar in een gigantische stad. Het enige wat ze apart houdt is een grote muur. Dit kan natuurlijk niet lang goed gaan en het onvermijdelijke gebeurt: the shit hits the fan.

De oorlog tussen de mensheid is al op drie consoles een succesverhaal en het is nu afwachten of Guerrilla Games dit door weet te zetten op de PlayStation 4. Het is een belangrijke titel voor de aankomende console van Sony, omdat het een launch-titel is. Het is natuurlijk belangrijk om een succesvolle serie door te zetten, maar al helemaal op je console te lanceren met een wrede shooter. Of dat gaat lukken, dat zien we 29 november wanneer de game uitkomt.

Killzone Shadow Fall - Story Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch