Menu Premium
Loading...

Killzone: Shadow Fall Multiplayer Trailer

Gamekings Redactie 24/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eén van de eerste games die we gespeeld zagen worden op de PlayStation 4 was Killzone: Shadow Fall. Het liet ons zien dat we grafisch echt wel een stap vooruit gaan en ook qua gameplay probeert het Amsterdamse Guerrilla Games ook meer te doen om vernieuwend te zijn. In de Killzone: Shadow Fall Multiplayer Trailer zien we hoe samen knallen in de PlayStation 4-exclusive er straks aan toe gaat.

Op brute wijze vijanden neerschieten, is één ding. Het wordt allemaal nog veel bruter als je vijand bestuurt wordt door een menselijke tegenstander, want ten eerste zijn deze (over het algemeen) een stuk slimmer, daarnaast geeft het veel meer voldoening dan computergeprogrammeerde pixels neer te maaien. In de Killzone: Shadow Fall Multiplayer Trailer zien we dan ook beter wat we kunnen verwachten als de game uitkomt.

Naast een verse trailer heeft uitgeverij Sony ook de Killzone: Shadowfall Seasonpass bekendgemaakt. Op het moment dat je deze aanschaft, ben je gelijk verzekerd van alle downloadable content voor de game. Hieronder vallen een online co-op expansion pack, drie online co-op map packs en twee extra multiplayer expansion packs waar nog niet veel bekend over gemaakt is. Eerder werd al bekendgemaakt dat er twee competitieve multiplayer maps voor nop beschikbaar komen, dus er staat een aardig programma aan downloadable content op de planning.

Gelukkig is Killzone: Shadow Fall een launchtitel en is deze beschikbaar vanaf dezelfde dag dat de PlayStation 4 in de winkels ligt. Zoals we ondertussen weten, is dat 29 november. Het is nog eventjes wachten, maar dan kan er eindelijk geknald worden met een gevoel van Nederlands trots!

Killzone: Shadow Fall Multiplayer Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch