Menu Premium
Loading...

Killzone: Shadow Fall Gamescom 2013 Multiplayer Trailer

Gamekings Redactie 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat er veel groots uit Nederland komt, dat wisten we al. Dat een van de meeste gewilde PlayStation-games ook van Nederlandse bodem komt, is op zijn zachts gezegd iets om trots op te zijn. De Killzone: Shadow Fall Gamescom 2013 Multiplayer Trailer laat zien waar dit kleine landje groot in kan zijn.

De Killzone-serie heeft er binnenkort een nieuw broertje bij, namelijk Killzone: Shadow Fall. Deze nieuwste Killzone-game speelt zich dertig jaar na Killzone 3 af. De planeet Helghan ligt in puin en de oorlog duurt na een behoorlijk aantal jaren nog steeds voort. Vluchtelingen van de planeet Helghan worden opgevangen op de naburige planeet Vekta, waar ze worden bedreigd en de kans bestaat dat ze worden uitgeroeid. Natuurlijk zijn de vluchtelingen het daar niet mee eens en er wordt alles op alles gezet om hun recht om voort te bestaan te behouden. Dat betekent, jezelf verdedigen met grof geweld.

Nog een paar weekjes wachten en dan komt deze echt Nederlandse game ook bij ons op de mat. Killzone: Shadow Fall zal vanaf 29 november speelbaar zijn op de PlayStation 4. Dat wordt over een paar weken dus knallen met een behoorlijk portie geweld! Ik zit er in ieder geval met smart op te wachten.
Killzone: Shadow Fall Gamescom 2013 Multiplayer Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch