Menu Premium
Loading...

Killzone: Shadow Fall Conversations with Creators Trailer

Gamekings Redactie 30/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2004 verscheen op de PlayStation 2 de eerste Killzone. De serie van de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla is inmiddels toe aan zijn zesde deel, Killzone: Shadow Fall. Deze zal verschijnen als launchgame voor de PlayStation 4. De ontwikkelaars vertellen in de Killzone: Shadow Fall Conversations with Creators Trailer wat hun ervaringen zijn van het ontwikkelen van deze game en wat er nieuw is in de zesde game uit de Killzone-serie.

Killzone: Shadow Fall werd in februari aangekondigd tijdens de PlayStation 4 persconferentie. Na deze aankondiging was iedereen al laaiend enthousiast over de nieuwe game van de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla Games. Nu de game verder in ontwikkeling is, laten de ontwikkelaars zich uit over de game en de mogelijkheden van de PlayStation 4. Angie Smets, Steven ter Heide en Michiel van der Leeuw vertellen hoe de ontwikkeling van Killzone: Shadow Fall ervoor staat. Verder geven zij ook aan hoe het is om te ontwikkelen voor de PlayStation 4, wat er anders aan is in vergelijking met de eerdere consoles en wat zij dankzij de next-gen kunnen toevoegen aan de game waar zij eerder keuzes moesten maken. Zij leggen uit wat het voordeel is van next-gen voor ontwikkelaars, gamers en natuurlijk voor de games zelf.

Wat vinden zij de kracht achter Killzone en welke kracht voegt de PlayStation 4 toe aan Killzone: Shadow Fall, waardoor dit de beste Killzone game ooit zal worden? Waar zijn de ontwikkelaars het meest trots op en zijn zij blij met de devkit van de PlayStation 4? Check het in deze Killzone: Shadow Fall Conversations with Creators Trailer.

Killzone: Shadow Fall Conversations with Creators Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch