Menu Premium

Killer Instinct komt met twee verschillende pakketten

Gamekings Redactie 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In juni werd op de E3 2013 bekend gemaakt dat de klassieker Killer Instinct naar de Xbox One komt. De game is een reboot-versie van de originele Killer Instinct, de tegenhanger van Mortal Kombat. De originele versie van ontwikkelaar Rare was een zeer populaire fighting-game in de jaren ’90. Rare probeert hetzelfde trucje nog een keer te doen, door dezelfde game als exclusive launch title voor de Xbox One te ontwikkelen. Vandaag is bekend geworden dat Killer Instinct komt met twee verschillende pakketten.

Niet alleen heeft de game een gloednieuwe HD-laag, maar daarnaast hebben de personages een complete make-over gekregen.  De personages zijn voorzien van een nieuwe skin en zijn en een aantal nieuwe moves rijker. Tot nu toe zijn er vier  aangekondigd: Jago, Sabrewolf, Glacius en Chief Thunder. De game is helemaal free-to-play, al ben je dan wel beperkt tot spelen met Jago. Er zijn zes personages beschikbaar bij de launch, afhankelijk van je koopgedrag. Kort na de launch volgen er nog twee. In de loop van de tijd  worden meer personages bekend gemaakt.

Het standaard pakket, The Combo Breaker Pack, bevat alle acht de personages (de eerste zes launch-personages, plus twee na de launch). Naast het standaard pakket is er ook een Ultra Edition, die volgens Microsoft onmisbaar is voor de echte Killer Instinct-fans. De Ultra Edition bevat eveneens de acht personages, plus accessoires, personage-skins en de originele Killer Instinct arcade-game. Mocht je liever geen pakketten willen kopen, is er altijd nog de optie om de alle poppetjes individueel te kopen. Het is nog onduidelijk wanneer het geheel beschikbaar wordt, dus daar moeten we nog even op wachten.

Killer Instinct verschijnt in twee verschillende pakketten

Killer Instinct verschijnt in twee verschillende pakketten

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch