Menu Premium
Loading...

Killer Instinct E3 2013 Trailer

Gamekings Redactie 12/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na tien jaar afwezigheid is de 2D-fighting game Killer Instinct terug. De game die bekend is uit de oldschool arcadehallen heeft later ook succes gehad op de SNES en Nintendo 64. De game keert nu terug en wel exclusief naar de Xbox One. Hoe deze game er next-gen uit gaat zien, kun je checken in deze Killer Instinct E3 2013 Trailer.

Killer Instinct is bij de jonge kijkers misschien niet heel bekend, maar voor de oude garde is Killer Instinct een nostalgische grootheid. Een van de games die het fighting-genre groot heeft gemaakt op de oude arcadekasten en de retroconsoles, zorgt altijd voor een feestje wanneer deze een keiharde reboot krijgt op een next-gen console. Killer Instinct is geen uitzondering. Je ziet oude bekenden terug in de trailer welke de strijd met elkaar aangaan met behulp van verschillende epische combo’s zoals we die ook gewend zijn van de oude games. Opvallend is dat Rare bekend maakte dat de game free-to-play wordt. Schijnbaar is alleen de character Jago gratis bij launch en voor andere personages moet betaald worden. Details over de prijs van de andere vechters zijn nog niet bekend.

Krijg jij ook nostalgische gevoelens bij het zien van Killer Instinct? Of ken je de game niet uit de oude doos en vind je het er gewoon keihard uitzien? De eerste beelden van de reboot van deze 2D-fighting game check je in de Killer Instinct E3 2013 Trailer.

Killer Instinct E3 2013 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch