Menu Premium

Kevin Afghani kruipt in de digitale huid van Mario en Luigi

Alex 15/10/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het nieuws dat stemacteur Charles Martinet zijn stem niet meer gaat verlenen aan toekomstige Mario-titels kwam toch wel als een verrassing. De beste man vertolkte de rol immers al sinds 1991. Wie het eervolle stokje dan zou gaan overnemen was echter nog even de grote vraag. Doug Bowser wist ons te melden dat de bekendmaking van de nieuwe stemacteur voor de release van Super Mario Bros. Wonder zou plaatsvinden. De release is nabij en de acteur is bekend.

It’s a me…Kevin

Kevin Afghani zal te horen zijn in de nieuwe aankomende Mario-game van Nintendo. Afghani heeft hier zowel Mario als Luigi ingesproken. Het is overigens nog niet bekendgemaakt of Kevin ook de toekomstige Mario-titels zal gaan inspreken. Kevin zelf is uiteraard dolblij en deelde dit dan ook via X.

Kevin Afghani heeft een kort CV

Kevin Afghani heeft nog niet heel veel ervaring in het stemacteren. Zo is hij te horen in Genshin Impact en verleend hij zijn stem in verschillende YouTube-video’s. Waarom nou uitgerekend deze man gekozen is om de iconische rol te vertolken gaan wij vanaf 20 oktober horen. Vanaf deze datum zal Super Mario Bros. Wonder te spelen zijn op de Nintendo Switch. Kijk jij uit naar deze game? Laat het ons vooral weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch