Menu Premium

José ‘The Special One’ Mourinho gaat nu ook gek doen tijdens een potje FIFA 17

Bas Boudewijn 12/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

FIFA 17 draait op EA’s eigen Frostbite engine, dit was al bekend, maar welke vernieuwingen dit daadwerkelijk gaat brengen werd zojuist duidelijk tijdens het EA Play 2016 event. Nadat je vorig jaar voor het eerst met enkele vrouwenteams aan de slag kon, is het dit jaar de beurt aan de trainers langs de zijlijn. Ben voorbereid, want José ‘The Special One’ Mourinho gaat nu ook gek doen tijdens een potje FIFA 17.

De Frostbite engine is zeker niet de jongste, maar FIFA 17 is wel de eerste voetbalgame in de reeks, die EA’s eigen engine gebruikt. De engine biedt volgens het ontwikkelteam van EA’s meest succesvolle franchise nieuwe mogelijkheden. De toevoeging van realistische trainers, is er hier een van. Buiten José ‘The Special One’ Mourinho bevat de game ook andere Premier League trainers.

Een voorbeeld van een andere trainer die vanaf nu de aan de zijlijn van het fictieve voetbalveld staat is Arsenal legende Arsène Wenger. De man die dit jaar twintig jaar aan het roer staat bij de Londense club zal zich op geheel eigen wijze uitleven bij bepaalde spelsituaties. Ook Liverpool coach Jörgen Klopp en Pep Guardiola, de leidsman van Manchester City, zitten in de game!

Kijk jij ook zo uit naar de reacties van de verschillende trainers als jij de mooiste FIFA-goal ooit maakt of wanneer je een schandalige overtreding begaat? Laat ons even weten wat je van deze toevoeging vindt!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch