Menu Premium

In FIFA 17 ga je een digitaal balletje trappen in de Frostbite Engine

Suzanne de Jong 06/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nu prachtig weer om buiten zelf een balletje te trappen met je maten. Straks als het winter is en het is ongekend koud buiten zit je uiteraard liever achter je console gekropen met een controller in je knuisten. Gelukkig is daar elk jaar weer vertrouwd een nieuwe FIFA. En ze schotelen ons weer wat nieuws voor, want in FIFA 17 ga je een digitaal balletje trappen in de Frostbite Engine.

Dit jaar pakt EA het groots aan, tijdens de EA Play die op 12 juni om 22:00 plaatsvindt, tonen ze de nieuwe voetbal-game. De game gaat draaien op de frostbite engine die vooral bekend is van de Battlefield games. Er zijn voor deze FIFA vier nieuwe voetbal ambassadeurs geweest die hun steentje bij hebben gedragen aan de ontwikkeling. James Rodriguez van Real Madrid C.F., Anthony Martial van Manchester United, Eden Hazard van Chelsea FC en Marco Reus van Borrusia Dortmund zijn de vier uitverkorene die ervoor zorgen dat jullie straks een onvergetelijke voetbal ervaring op jullie televisie scherm zullen krijgen.

Mocht je al zo zeker van je zaak zijn dat je de game sowieso gaat halen, dan is de Super Deluxe Edition wellicht iets voor jou. Met deze editie heb je namelijk recht op onder anderen 40 FIFA Ultimate Team Premium Jumbo Goud-pakketten, Team van de week-leenspelers en andere FUT-content. Weet je het nog niet en wacht je liever eerst de EA Play of de release zelf af? Dat kan, FIFA 17 komt uit op 29 september voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en de PC. Er is een leuke bijkomstigheid voor gebruikers van de EA Access, want die kunnen heuse Play First-proefversies doen voorafgaand aan de release. Deze functie zal alleen beschikbaar zijn op de PC en Xbox One. Meer info daarover volgt nog.

De bovenstaande trailer geeft ons al een lekker voorproefje van wat ons te wachten staat als het gaat om de nieuwe voetbal-game van EA. Kan jij al niet meer wachten op de nieuwe FIFA game of vind je elk jaar een nieuw deel niet zo hard nodig? We zijn benieuwd naar jullie meningen, deel ze met ons in de comments en bespreek jouw opstelling.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch