Menu Premium

Jet Set Radio deze zomer naar iOS en Android

Gamekings Redactie 21/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

SEGA heeft bekend gemaakt dat de HD-remake van de Dreamcast-klassieker Jet Set Radio, deze zomer ook naar iOS- en Android-apparaten komt. De oppoetsbeurt van de kleurrijke graffiti-skategame staat gepland voor de PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Vita en de PC, maar de mobiele skaters kunnen straks ook los gaan op hun smartphone of tablet.

De iOS- en Android-versies bevatten dezelfde gameplay, soundtrack en de o zo belangrijke art-style als de andere versies, maar gooien daar ook nog wat nieuwe features boven op. Zo kan je, als je gek bent van leaderboards, los gaan met de OpenFeint functie, waarmee je jouw scores kan vergelijken met die van je vrienden. Ook ondersteunt de game de hoge resoluties als die van het Retina scherm van de nieuwe iPad en andere 720p schermen. Helemaal uniek is de mogelijkheid om een foto te maken met je smartphone of tablet en deze als in-game graffiti te gebruiken.

Wanneer precies Jet Set Radio HD voor de Android en iOS deze zomer uitkomt, is helaas nog onbekend. Als zoethoudertje zijn hier alvast wat screenshots van game, zodat je weet wat je kunt verwachten als je straks je skates aantrekt.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch