Menu Premium

Je kunt nog even door blijven knallen in de gratis DOOM demo

Jeroen Wiersma 21/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 voelt elk jaar als een wereldwijd feest. Wij als gamers voelen ons allemaal een beetje jarig en mogen cadeautjes ontvangen en uitpakken in de vorm van nieuwe informatie en onthullingen over de games die ons het komende jaar gaan wegblazen. Nu we aan het bijkomen zijn en aan het nagenieten, verlengd id Software hun bijdrage aan deze lekkere party. Je kunt nog even door blijven knallen in de gratis DOOM demo!

De demo van DOOM werd gelijktijdig met de start de E3 gratis beschikbaar gesteld voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. In eerste instantie zou deze actie ook op hetzelfde moment eindigen als het festijn in de Los Angeles Convention Centre, maar ontwikkelaar id Software dacht, samengevat met hun eigen zeer passende bewoording: Ach, what the hell. Dachten meer ontwikkelaars maar als deze fijne heren.

Doom verscheen ruim een maandje geleden en alles wijst er op dat de terugkeer van de iconische first-person shooter goed is ontvangen. Een week geleden werd er al nieuwe content aangekondigd. Had je vorige week geen tijd om de demo te checken, omdat je al die vette E3 content aan het bekijken was, dan kun je deze week de jongens van id Software je nog proberen te laten overtuigen.

Bron: Twitter

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch