Menu Premium
Loading...

Deze zomer doorknallen in Doom met nieuwe content

Bas Boudewijn 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de week van de E3 en dus dé week van de nieuwe games, maar dat betekent niet dat onze oude schijfjes in één klap waardeloos zullen zijn. Met een week als deze lijken zelfs de nieuwste games alweer passé, maar niets is minder waar – en dat geldt ook voor Doom. De game krijgt namelijk binnen nu en een paar maanden een hoop nieuwe content!

Het is net een maand sinds de release van de reboot van id Software’s klassieke shooter en nu al kun je uitkijken naar een hoop nieuwe content voor het epische schietfestijn. Het eerste pakket met dowloadbare content voor Doom luistert naar de naam Unto The Evil en moet binnen nu en een paar maanden op jouw console of PC verschijnen.

Het pakket zou geen pakket zijn als er niet meerdere verschillende dingen in zaten; zo kun je bij de release van Unto The Evil aan de slag in drie nieuwe maps met een nieuwe demon, nieuwe armor, taunts en nog ‘een hoop meer’. Hoewel je natuurlijk verwacht dat dit het wel zo’n beetje is, heeft Bethesda nóg meer voor je. Iedere speler krijgt namelijk toegang tot een serie updates die drie nieuwe gamemodi toevoegd, en de SnapMap editor – waarmee je als speler eigen maps kunt creeëren – is verbeterd en uitbereid. Twee van de nieuwe modi waar je binnenkort in los kunt gaan zijn een capture-the-flag modus en een nieuwe free-for-all modus.

Kun jij niet wachten om nog dieper in Doom te duiken met al deze nieuwe content en ben je van plan de nieuwe props in de SnapMap editor te gaan gebruiken om de wreedste maps te creeëren? Laat het ons even weten in de comments! O, en mocht je de game nog niet gecheckt hebben; in een throwback naar oude shareware is het eerste level van de single player vanaf nu gratis te checken.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch