Menu Premium

Je kunt 4000 dollar winnen met een Super Mario 64 speedrun

Hylke Haagsma 09/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een Reddit gebruiker met de naam FBomb2F heeft een beloning van 4000 dollar beloofd aan de persoon die Allan “Cheese” Alvarez’s wereld record speedrun van Super Mario 64 kan verslaan. Tot 31 december krijgen uitdagers de tijd…

Wil je 400 dollar met Super Mario 64 winnen? Er zijn regels!

FBomb2F publiceerde de deal en bepaalde regels die moeten worden gevolgd om iemand het geld in een reddit-thread te laten claimen. Speedrunners moeten hun video’s indienen op speedrun.com, uitvoeren op een N64-console en alles moet live gestreamd zijn. Het moet daarnaast ook de 120 star run van Super Mario 64 zijn.

Het huidige record zit momenteel op één uur, negenendertig minuten en negentien seconden (1:39:19). Dit is een record van Alvarez. Hij is hiermee een van de meest opvallende speedrunners in de community. FBomb2F zei oorspronkelijk dat Alvarez de beloning zou krijgen als niemand het record kon verslaan, maar dat deel van het aanbod is ingetrokken.

Een vrachtwagenchauffeur is verliefd geworden op speedrunning

We weten nog niet heel veel over FBomb2F. Wat we wel weten is dat hij een vrachtwagenchauffeur is die verliefd is geworden op speedrunning in 2014. “I just drive and watch youtube when I’m parked. It’s kind of how I got into watching speedrunning,” zei hij in een opmerking. “I saw siglemic’s 120 star run at SGDQ 2014 and I was hooked on it. Youtube kind of knows that I like speedrunning now cause I leave autoplay on when I go to bed and no matter what I fall asleep watching, I always end up waking up to a speedrun or race of some kind.”

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch