Menu Premium
Loading...

New Super Mario Bros. U Deluxe In-Depth Discussie: “De beste Mario ooit?”

16/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

New Super Mario Bros. U Deluxe of in de woorden van Boris “New Old Super Mario Super Smash”. In ieder geval het is een Mario-game en dan is natuurlijk maar één persoon uitverkoren om aan de discussietafel te gaan zitten. Emiel is gezellig bij Boris en Koos aangeschoven om deze nieuwe oude Super Mario onder de loep te nemen. Is dit een verborgen pareltje die op de ongelukkige Wii U in de vergetelheid is geraakt? Of kan je deze game op de Switch gewoon weer overslaan? De heren beantwoorden natuurlijk deze vragen, ze belanden in een discussie over Super Mario Run en uiteindelijk dwalen ze compleet af. Dit allemaal levert een melige discussie op die het kijken meer dan waard is!

De perfecte game voor samen op de bank

Boris is natuurlijk altijd op zoek naar de beste games die hij samen met zijn kinderen kan spelen. Dit is misschien wel de perfecte game hiervoor. Naast de gebruikelijke karakters zoals Mario & Luigi, kan er nu ook gekozen worden voor Toadette & Nabbit. Deze twee karakters hebben speciale perks waardoor de game een stuk makkelijker wordt gemaakt. Toadette kan veranderen in Peach en kan zo heel makkelijk rondspringen en Nabbit is gewoon onsterfelijk. Voor ouders die daarom graag met hun kinderen een niet al te moeilijke game willen spelen, is deze Super Mario zeker een aanrader.

New Super Luigi U

Naast de levels van de originele New Super Mario Bros. U is aan deze Deluxe versie van de game ook de content van New Super Luigi U toegevoegd. In New Super Luigi U zijn de levels aangepast voor een ervaring die een stuk uitdagender is. Daarnaast heb je ook maar 100 seconden de tijd om een level te voltooien. Voor iedereen die graag een Mario-game speelt, maar toch op zoek is naar wat meer uitdaging, is dit de ideale toevoeging.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch