Menu Premium
Loading...

UPDATE: Japanse Pokémon trailer laat je opnieuw kennismaken met oude bekenden

Roy de Keijzer 11/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Inmiddels is de Engelse trailer onthuld en is deze vervangen met de Japanse Pokémon trailer!

Pokémonmeesters opgelet! Eerder waren er al nieuwe screenshots uitgelekt en nu is er een Japanse trailer van Pokémon Sun en Moon vrijgegeven. Deze nieuwe Japanse Pokémon trailer laat je kennismaken met oude bekenden en met nieuwe bad guys. Al jaren lang is het niet Team Rocket die je het leven proberen zuur te maken met een slecht getrainde Ekans en Koffing. Het is dit keer de beurt aan het duister ogende Team Skull. In de trailer zijn ook een aantal nieuwe Pokémon te zien.

In de Gamekings Extra van begin deze maand, keken Shelly en David al naar een eerder verschenen Pokémon trailer, waar al bestaande Pokémon een nieuwe look kregen. Nu zijn er nog meer Pokémon die hieraan meedoen, want deze Meowth heeft bijvoorbeeld een ander uiterlijk dan de originele Meowth. Daarnaast is hij ook een ander type, namelijk Dark, terwijl oude bekende Meowth een Normal-type is. De nieuwe versie van Marowak is nu een Fire en Ghost type. Ook is er een visachtige Pokémon die evolueert in een soort walvis. Deze vis zal evolueren, wanneer een school van vissen samenkomen. De Japanse naam van deze Pokémon is Yowashi.

Er zijn geruchten dat er op 31 augustus meer onthullingen gedaan zullen gaan worden door The Pokémon Company. Pokémon Sun en Moon worden op 23 november uitgebracht voor de 3DS.

Bron: Eurogamer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch