Menu Premium

Amazon Japan lekt een hoop Pokémon Sun and Moon screenshots

Suzanne de Jong 29/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl iedereen nog druk bezig is om met Pokémon GO buiten zijn Pokedex compleet te maken, is het maar de vraag of spelers ook in de winter zo bizar vaak op pad gaan als nu het geval is. Gelukkig komt op 23 november Pokémon Sun en Moon uit voor de 3DS en langzaam maar zeker krijgen we steeds iets meer informatie. Zo heeft de Japanse Amazon een aantal Pokémon Sun and Moon screenshots gelekt.

Sommige beelden komen bekend voor, omdat ze eerder al te zien waren in trailers. Neem bijvoorbeeld het screenshot waar je als trainer achter je Pokémon staat. Het werd tijdens de Nintendo Threehouse, die twee maanden geleden te zien was op de E3, al bekend dat je bij Sun en Moon niet alleen de Pokémon ziet, maar ook jezelf en de uitdagende trainer.

Dit neemt niet weg dat het er gruwelijk uit blijft zien, maar gelukkig zitten er ook compleet nieuwe beelden bij! Neem bijvoorbeeld het screenshot waar je over de weg rent. Je kunt zeggen wat je wil, maar wie wil er niet over de boulevard langs het strand rennen in een Pokémon-game?

Er zijn geruchten dat er op 31 augustus meer onthullingen gedaan zullen gaan worden door The Pokémon Company. Daarnaast weten we ook dat er een feature komt die je Pokémon-game op de 3DS laat communiceren met Pokémon GO, echter is het totaal onduidelijk hoe dit eruit moet gaan komen te zien. Word jij door het succes van Pokémon GO en deze screenshots al enthousiast voor Pokémon Sun en Moon? Laat je horen in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch