Menu Premium

Is deze nieuwe Banjo-Kazooie merchandise een hint naar een E3 reveal?

Dennis 02/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een maker van gelicenseerde gaming merchandise heeft een controller houder van Banjo-Kazooie aangekondigd. Een aankondiging die fans van de klassieke 3D platforming franchise doet hopen op een gerelateerde aankondiging deze E3.

Twitter tease zorgt voor hoop onder fans

Het bedrijf Exquisite Gaming plaatste gisteren een foto op hun Twitter van een in ontwikkeling zijnde Banjo-Kazooie controller houder. Dit als reactie op een tweet van het @BringBackBanjoK Twitter account. De tweet van het bedrijf, waarin zij lieten weten niet te kunnen wachten om Banjo terug te brengen, zorgde voor veel enthousiasme en vragen. Het was echter een latere tweet die de geruchtenmolen helemaal wild liet gaan.

Verschillende twitteraars constateerden dat de officiële merchandise van dit bedrijf vaak gepaard gaat met de release van een gerelateerde game. Zo kreeg Crash Bandicoot een eigen controller houder rond de release van de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, kreeg Sonic er een rond de release van Sonic Mania, en kreeg Spyro er een rond de release van zijn remake trilogie. Op de vraag of dit hetzelfde zou kunnen betekenen voor Banjo-Kazooie reageerde het bedrijf op teasende wijze.

Zal Banjo-Kazooie dan eindelijk terugkeren?

Met de E3 voor de deur is het dan ook niet gek dat fans druk aan het speculeren sloegen. De timing is dan ook wel heel verdacht. We hebben namelijk al jaren vrijwel niets van deze populaire franchise gehoord. En hoewel we vorig jaar ook wat merchandise kregen ter ere van het twintigjarige jubileum van Banjo-Kazooie, is die mijlpaal nu alweer voorbij.

Als het daadwerkelijk een hint is, wat kunnen we deze E3 dan verwachten? Een simpele remake of remaster? Een hele nieuwe Banjo-Kazooie game van Rare of een andere Microsoft studio? Of misschien de onthulling van Banjo en Kazooie als personages in Super Smash Bros Ultimate? We weten tenslotte dat Phil Spencer hier mogelijkheden voor ziet.

In minder dan twee weken zullen we het hopelijk weten.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch